Interieuradvies

Verweerd hout, matte kalkverf, bijzondere objecten, prachtig linnen verweven met mijn West-Vlaamse roots: het zijn materialen die mijn interieurs en stillevens typeren. Hun puurheid en doorleefdheid zijn niet te evenaren en creëren kracht en schoonheid.

Mijn inspiraties

Ik groeide op in de vlasstreek en was altijd gefascineerd door de paarse vlasbloemetjes. Later pas besefte ik dat de echte schoonheid niet in de bloemen schuilt maar in het eindresultaat, prachtig poederachtig linnen.

Ik heb een voorliefde voor vergrijsd hout. Ik hou van de patine van drijfhout, met littekens van zeezout en schrale wind. Van de weren in een oude parketvloer of een eikenhouten keukentafel vol scheuren en barsten.

Omdat ik met mooie en duurzame materialen werk, is er niet veel extra nodig om het interieur verder aan te kleden. Daarom kies ik zorgvuldig enkele bijzondere blikvangers uit en daarbij heb ik een passie voor sobere objecten. Hun verhaal en ziel gaan verder dan wat we op het eerste gezicht kunnen zien.

Ik vind het essentieel om ervoor te zorgen dat je kan ademen en vrij bewegen in een woning. Daarom hecht ik veel belang aan het lijnenspel. Een zuiver, puur lijnenspel geeft overzicht en creëert vooral rust. Iets waar we tenslotte allemaal op zoek naar zijn.

Referenties

Stoere villa in Terneuzen

Mijn eigen woning

Oud herenhuis in ere hersteld

Hedendaagse hoevestijl in Vlaams-Brabant